GenietAdvisor

Málaga is de laatste jaren enorm in beweging. Zo popt er elke week wel ergens een nieuw restaurant op (en verdwijnt soms ook weer met dezelfde snelheid), het aantal musea is niet meer te tellen, cursussen, of het nu yoga, Spaans of koken is, schieten als paddenstoelen uit de grond, en aan het aantal evenementen, tentoonstellingen en andere leuke dingen lijkt geen eind te komen.

Trouwe lezers van onze blogs is dat de afgelopen jaren ook opgevallen. En vragen ons geregeld waarom we niet meer tips geven.
Met José’s score van meer dan 300 serieuze recensies op Tripadvisor (als je dat handig vindt kan je hem daarop volgen, JoseH306, Alcaucin, dan weet je in elk geval waar je níet heen moet) zou dit ook niet meer dan logisch zijn.
Alleen … dingen kunnen ook vies tegenvallen en internet staat al bol van de negatieve kritiek.
En daar willen we niet nog meer aan toevoegen.
Onze blogs zijn er om van te genieten en dat moet door de inhoud weerspiegeld worden.
Toch zijn we overstag gegaan.
Op onze manier en vanuit bovenstaande gedachte.
Eten we ergens slecht, dan zullen we er niet over schrijven, is een museum saai, dan vind je dat niet terug op onze site.
Het maakt de keus voor de lezer ook gemakkelijker: hebben wij er iets over geschreven dan vonden wij het in elk geval de moeite waard.
Vandaar de titel GenietAdvisor.
Dus zie je onderstaande sticker dan weet je dat wij er genoten hebben.

dsc02814
Maar let op: door de eerder genoemde onvoorspelbare omloopsnelheid van winkels, restaurantjes en aanverwante artikelen is alles waar we over schrijven een momentopname en geen garantie voor de toekomst (tevoren bellen kan dus verstandig zijn).

* La Luz De Candela
Mura Mura
* La Casa del Perro
* El Refectorium
* CAC
* Tepito
* La Tienda de las Especias
* Urisushi
* El Tapeo de Cervantes
* El Taqueo
* Mainake
* Oishi
* The Clarence Jazz Club
* La Bacanal
* Tapería Aliolé
* La Alacena de Francis
* The Hall
* Aborigen